Διαγραφή δεδομένων
Τελευταία ενημέρωση: 3 Νοεμβρίου 2026
Μπορείς να διαγράψεις τον λογαριασμό σου στο Runbriel και όλα τα δεδομένα του οποτεδήποτε. Δες πώς.
1. Διέγραψέ τα μόνος σου (αμέσως)
- Στην εφαρμογή Runbriel, άνοιξε «Ο λογαριασμός μου» (η φωτογραφία σου πάνω δεξιά).
- Κατέβα στο τέλος και πάτα Διαγραφή λογαριασμού.
- Επιβεβαίωσε με Οριστική διαγραφή.
Ή, όταν ανοίξει η σύνδεση στον ιστότοπο: συνδέσου στο www.runbriel.com, άνοιξε «Ο λογαριασμός μου» και επίλεξε Διαγραφή λογαριασμού.
Διαγράφονται αμέσως: ο λογαριασμός σου και η σύνδεσή του με Google, το προφίλ και η φωτογραφία σου, όλα τα προγράμματα, οι καταγεγραμμένες προπονήσεις, οι δικές σου προπονήσεις, τα έξτρα τρεξίματα, καθώς και οι αγώνες, τα παπούτσια και οι καλύτεροι χρόνοι σου.
2. Ζήτησέ μας να τα διαγράψουμε
Αν δεν μπορείς πια να συνδεθείς, γράψε στο privacy@runbriel.com ή χρησιμοποίησε τη φόρμα επικοινωνίας. Γράψε από τη διεύθυνση email του λογαριασμού σου ή πες μας ποιον λογαριασμό Google χρησιμοποίησες. Τα δεδομένα σου διαγράφονται μέσα σε 30 ημέρες και λαμβάνεις επιβεβαίωση.
3. Διαγραφή μόνο κάποιων δεδομένων
- Στοιχεία τραυματισμών και φωτογραφία προφίλ: Λογαριασμός → Προφίλ.
- Ένα πρόγραμμα: Πρόγραμμα → Διαχείριση προγράμματος → Διαγραφή προγράμματος.
- Μεμονωμένες προπονήσεις του δικού σου προγράμματος ή έξτρα τρεξίματα: άνοιξέ τα στο ημερολόγιο και επίλεξε Διαγραφή προπόνησης.
Περισσότερα για τα δεδομένα σου: πολιτική απορρήτου.